ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παράπονο αυτοτελώς εργαζομένου για μη καταβολή χρημάτων

ΚΥΠΡΟΣ: Παράπονο αυτοτελώς εργαζομένου για μη καταβολή χρημάτων

Παράπονο για μη καταβολή του ποσού που δικαιούται από το Υπουργείο Εργασίας εξέφρασε συμπολίτης μας στο ThemaOnline, καθώς όπως ανέφερε δεν πληρώθηκε στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του σχεδίου στήριξης αυτοαπασχολούμενων.

Toυ Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Συγκεκριμένα συμπολίτης μας ο οποίος εξασκεί το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή, ξεκίνησε να εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενος από την 1η  Ιανουαρίου του 2020.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline δεν προχώρησε με αίτηση στην πρώτη φάση του σχεδίου στήριξης αυτοτελών εργαζομένων τον Μάρτιο, καθώς δεν έμπιπτε τότε για τον λόγο πως είχε οριστεί σε λίγο χρονικό διάστημα ως αυτοαπασχολούμενος.

Κατά το δεύτερο νομοσχέδιο στήριξης στους αυτοαπασχολούμενους έκανε αίτηση και πληρώθηκε με το ποσό των 325 εύρω, για την περίοδο Απριλίου – Μαΐου.  

Καθώς εγκρίθηκε και πληρώθηκε από δεύτερο φάση του σχεδίου ο θεώρησε πως θα λάμβανε μέρος και στην τρίτη φάση του σχεδίου και έτσι έπραξε, ωστόσο δεν πήρε κάποια χρήματα και όπως ενημέρωσε το ThemaOnline σε άλλους που εμπίπτουν στο σχέδιο έχουν καταβάλει τα δικαιούμενα ποσά τους τις τελευταίες εβδομάδες, για την τρίτη περίοδο Ιουνίου.

Μετά το πιο πάνω παράπονο το ThemaOnline επικοινώνησε με αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας όπου και δηλώσαμε τα στοιχεία του για να διερευνηθεί η υπόθεση του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top