Διούδης σε Κομίνη: «Θα το πιάσω, μη δώσεις επανάληψη»!

Διούδης σε Κομίνη: «Θα το πιάσω, μη δώσεις επανάληψη»!

Ο Σωκράτης Διούδης είχε τρομερή αυτοπεποίθηση τη στιγμή του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και φώναξε στον Κομίνη να μην διανοηθεί να δώσει επανάληψη γιατί θα το πιάσει!

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πείσμωσε όταν είδε τον ρέφερι της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης του ΟΑΚΑ να βλέπει το μόνιτορ και μάλιστα δυο φορές και παρ’ όλα αυτά να δίνει πέναλτι σε καθαρό μαρκάρισμα του Ανουάρ στην περιοχή.

Έχοντας προηγουμένως πιάσει τη μπάλα στα γνωστά… mind games των τερματοφυλάκων, για να χαλάσει τη συγκέντρωση του Βαλμπουενά, ο Διούδης, όπως φάνηκε από την τηλεόραση, φώναξε στον Κομίνη«Μη δώσεις επανάληψη, θα το πιάσω…».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Διούδης σε Κομίνη: «Θα το πιάσω, μη δώσεις επανάληψη»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.