Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επανάληψη των απευθείας πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας, από τις 15 Ιουλίου και μετά ανακοίνωσε την Δευτέρα 06/07, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα, όσον αφορά τη Σουηδία, από την οποία απαγορεύονται επίσης οι απευθείας πτήσεις, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι θα αξιολογούνται συνεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η απόφαση για τις απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία ελήφθη σε συνεννόηση με τις βρετανικές Αρχές και έπειτα από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Η άρση του περιορισμού ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE