Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επανάληψη των απευθείας πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας, από τις 15 Ιουλίου και μετά ανακοίνωσε την Δευτέρα 06/07, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα, όσον αφορά τη Σουηδία, από την οποία απαγορεύονται επίσης οι απευθείας πτήσεις, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι θα αξιολογούνται συνεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η απόφαση για τις απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία ελήφθη σε συνεννόηση με τις βρετανικές Αρχές και έπειτα από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Η άρση του περιορισμού ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».