Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επαναρχίζουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Μ. Βρετανίας

Επανάληψη των απευθείας πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας, από τις 15 Ιουλίου και μετά ανακοίνωσε την Δευτέρα 06/07, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα, όσον αφορά τη Σουηδία, από την οποία απαγορεύονται επίσης οι απευθείας πτήσεις, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι θα αξιολογούνται συνεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η απόφαση για τις απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία ελήφθη σε συνεννόηση με τις βρετανικές Αρχές και έπειτα από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Η άρση του περιορισμού ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE