ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην… «πρίζα» για Τάμαρι – Η πιθανότητα τελεσίγραφου και η ετοιμότητα του ΑΠΟΕΛ

Στην… «πρίζα» για Τάμαρι – Η πιθανότητα τελεσίγραφου και η ετοιμότητα του ΑΠΟΕΛ

Περασμένες έξι και ο Μούσα Αλ Τάμαρι δεν απάντησε ακόμα στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί τις επόμενες ώρες ή και αύριο.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” πάντως είναι προετοιμασμένοι εδώ και μέρες για όλα τα ενδεχόμενα και έχουν έτοιμο Plan B σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ιορδανού άσου, αν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για happy end στο μίνι-σίριαλ, παρά την… “σφήνα” του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Θυμίζουμε για μία ακόμη φορά, ότι το συμβόλαιο του Τάμαρι λήγει τον Μάιο του 2021 και σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τον ΑΠΟΕΛ, από τον Ιανουάριο του 2021 θα μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, χωρίς οι “γαλαζοκίτρινοι” να πάρουν ούτε σεντ.

Αλλά επειδή οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έμπειροι στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, δεν είναι διατεθειμένοι να την πάθουν σαν… πρωτάρηδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Η ώρα της κρίσης για Τάμαρι – Ο… μονόδρομος στο σενάριο του «ΟΧΙ»

Να σημειωθεί ότι αν ο Ιορδανός δεν απαντήσει εντός των προσεχών ημερών, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα του δώσουν τελεσίγραφο, αφού οι άνθρωποι της Λευκωσιάτικης ομάδας θέλουν το συγκεκριμένο θέμα να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

The post Στην… «πρίζα» για Τάμαρι – Η πιθανότητα τελεσίγραφου και η ετοιμότητα του ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top