ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι μόνο ο Τάμαρι – Τα ΚΑΥΤΑ θέματα που… ανησυχούν τους ΑΠΟΕΛίστες

Δεν είναι μόνο ο Τάμαρι – Τα ΚΑΥΤΑ θέματα που… ανησυχούν τους ΑΠΟΕΛίστες

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα στον ΑΠΟΕΛ και ενώ η ομάδα έχει ήδη αρχίσει προετοιμασία μοιάζει να μην είναι η… ίδια που θα αγωνιστεί τόσο στις εγχώριες αλλά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο λόγος; Οι γαλαζοκίτρινοι, όσον αφορά τον προγραμματισμό έχουν πολλά να κάνουν ακόμα για να «κλείσει» το ρόστερ της νέας σεζόν.

Πρώτο και κύριο θέμα στον ΑΠΟΕΛ είναι η απάντηση του Μούσα Τάμαρι στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο άμεσης πώλησης του Ιορδανού σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά, έτσι ώστε, η ομάδα να επωφεληθεί οικονομικά αφού ορατός είναι ο κίνδυνος να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι και να μην μπουν χρήματα στα ταμεία.

Προχωρώντας, η επιτροπή προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν μπροστά τους τα κεφάλαια του Βούγιαντιν Σάβιτς και του Πραξιτέλη Βούρου.

Ο Σέρβος, δύσκολα μένει στον «Αρχάγγελο» και τη νέα σεζόν με τη διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» έτσι ώστε ο κεντρικός αμυντικός να παραχωρηθεί είτε ως δανεικός είτε να διακόψουν το συμβόλαιο του. Θυμίζεται πως του δόθηκε επιπλέον άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου για να φέρει κάποια πρόταση.

Όσον αφορά τον Ελλαδίτη, ο ίδιος ζήτησε από τον ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει από την Κύπρο και να επιστρέψει στην πατρίδα του,  με την ομάδα να του βάζει χρονοδιάγραμμα, -όπως και στον Σάβιτς- την 15η Ιουλίου για να έρθει στα γραφεία του συλλόγου πρόταση.

Επιπλέον, ανοικτή είναι και η περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να καλοβλέπει την περίπτωση του διεθνή ακραίου οπισθοφύλακα και να… καραδοκεί για την απόκτηση του, αν βέβαια ικανοποιήσει τα «θέλω» των γαλαζοκιτρίνων.

Είναι και η περίπτωση Ζαχίντ, ο οποίος επιστρέφει όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα παραμείνει…

Πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να κλείνουν οι «υποθέσεις» στον ΑΠΟΕΛ για να ξέρει πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Εκτός από δύο επιθετικούς, ένα ανασταλτικό μέσο, και ένα ακραίο επιθετικό, η κατάληξη των πιο πάνω περιπτώσεων ίσως να επιφέρει την ανάγκη για κάποιες άλλες προσθήκες όπως αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αντικαταστάτη του Μούσα Τάμαρι.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας ανοικτή γραμμή με την επιτροπή προγραμματισμού θα πρέπει να… τρέξουν για να καλύψουν τα κενά.

The post Δεν είναι μόνο ο Τάμαρι – Τα ΚΑΥΤΑ θέματα που… ανησυχούν τους ΑΠΟΕΛίστες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top