Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ‘Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας‘

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ‘Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας‘

Ο ντόρος γύρω από τον Γενικό Ελεγκτή καλά κρατεί με το twitter να έχει εξελιχθεί σε ‘πεδίο μάχης‘ των δύο αντικρουόμενων πλευρών, αυτών δηλαδή που επιθυμούν την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου που επιτελεί ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αυτών που υποστηρίζουν πως δε θα πρέπει να συγκεντρώνει τόσες εξουσίες ένα και μόνο άτομο.

Στο πρώτο ‘στρατόπεδο’ ανήκει όπως φαίνεται και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος που μέσα από ‘τιτίβισμα’ του κατέστησε σαφές πως θεωρεί ότι τα πυρά που δέχεται ο Γενικός Ελεγκτής δεν αποσκοπούν στον ‘εκσυγχρονισμό’ του θεσμού αλλά σε μια προσπάθεια ελέγχου του.

Συγκεκριμένα έγραψε : ‘Υπάρχει οποιοσδήποτε που πιστεύει πως θέλουν να καρατομήσουν τον Γεν. Ελεγκτή για να τον «εκσυγχρονίσουν»; Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας’.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια αφού όπως όλα δείχνουν η στάση στο θέμα των ελευθεριών και εξουσιών του ΓΕ, πέραν της επί της ουσίας διαφωνία διατηρεί και πεδίο αντιπαράθεσης με φόντο τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE