Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ‘Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας‘

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ‘Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας‘

Ο ντόρος γύρω από τον Γενικό Ελεγκτή καλά κρατεί με το twitter να έχει εξελιχθεί σε ‘πεδίο μάχης‘ των δύο αντικρουόμενων πλευρών, αυτών δηλαδή που επιθυμούν την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου που επιτελεί ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αυτών που υποστηρίζουν πως δε θα πρέπει να συγκεντρώνει τόσες εξουσίες ένα και μόνο άτομο.

Στο πρώτο ‘στρατόπεδο’ ανήκει όπως φαίνεται και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος που μέσα από ‘τιτίβισμα’ του κατέστησε σαφές πως θεωρεί ότι τα πυρά που δέχεται ο Γενικός Ελεγκτής δεν αποσκοπούν στον ‘εκσυγχρονισμό’ του θεσμού αλλά σε μια προσπάθεια ελέγχου του.

Συγκεκριμένα έγραψε : ‘Υπάρχει οποιοσδήποτε που πιστεύει πως θέλουν να καρατομήσουν τον Γεν. Ελεγκτή για να τον «εκσυγχρονίσουν»; Υποτιμούν τους θεσμούς, υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας’.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια αφού όπως όλα δείχνουν η στάση στο θέμα των ελευθεριών και εξουσιών του ΓΕ, πέραν της επί της ουσίας διαφωνία διατηρεί και πεδίο αντιπαράθεσης με φόντο τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE