Υπ. Υγείας: Προκήρυξη διαγωνισμού για αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών

Υπ. Υγείας: Προκήρυξη διαγωνισμού για αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών

Στην προκήρυξη διαγωνισμού, για αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών, για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και συντονισμού Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, προχώρησε το αρμόδιο Υπουργείο.

Σε ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας καλεί όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο πλαίσιο σύμβασης δημοσίου, αναφορικά στον  διαγωνισμό με θέμα «Αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών από φοιτητές για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Ελέγχου των Λοιμωδών Νοσημάτων και τις ανάγκες συντονισμού Ιατρείων Δημόσιας Υγείας», με διάρκεια σύμβασης ενός μήνα και με έναρξη από την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης ή όπως ήθελε καθορίσει η αναθέτουσα Αρχή, να υποβάλουν την προσφορά/αίτησή τους.

Το Υπουργείο Υγείας σημειώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες και έντυπα υποβολής προσφοράς/αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy), είτε από το Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου (https://www.eprocurement.gov.cy) και να υποβάλουν την προσφορά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των εγγράφων του διαγωνισμού.
 
Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι 09/07/2020 και ώρα 11:00.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE