ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπαναλειτούργησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου « Ευαγόρας Παλληκαρίδης»

Eπαναλειτούργησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου « Ευαγόρας Παλληκαρίδης»

Πλήρως ανακαινισμένο και στελεχωμένο με το απαιτούμενο προσωπικό επαναλειτουργεί από σήμερα  το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», στέλνοντας θετικό μήνυμα στην προσπάθεια που καταβάλει η τοπική αρχή για τα θέματα αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας, πραγματοποιήθηκε, στις 11.30 π.μ.,σήμερα,  ειδική τελετή στον χώρο του κολυμβητηρίου, παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων του ΚΟΑ, του ΑΓΟ, του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και άλλων εμπλεκομένων αθλητικών φορέων.

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, αξιοποιώντας το διάστημα που ο χώρος ήταν κλειστός λόγω της πανδημίας, το κολυμβητήριο έτυχε πλήρους ανακαίνισης ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου χώρου άθλησης υψηλών προδιαγραφών.

Συγκεκριμένα, είπε, η Τοπική Αρχή προχώρησε στην αναβάθμιση και επέκταση των χώρων υγιεινής,  αναβάθμιση του μηχανοστασίου με την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος χλωρίωσης, αυτόματου ελέγχου Ph, νέων φίλτρων και αντλιών, καθώς και την τοποθέτηση ισοθερμικού καλύμματος.

 Έγινε επίσης ανακαίνιση του κυλικείου το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει, αναβάθμιση των χώρων στάθμευσης, βάψιμο όλων των εγκαταστάσεων, τοποθέτηση νέας επιγραφής ονομασίας κ.α.  

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως μπορεί να μην έκαναν” θαύματα” κατά την έκφραση του, αλλά  έχει επιτελεστεί αξιόλογο έργο αφού ο χώρος έχει πλήρως αναβαθμιστεί και ευπρεπιστεί ενώ θα τοποθετηθούν επιπρόσθετα φωτιστικά και γρασίδι.

Σε σχέση με το κυλικείο ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε πως θα προκηρυχθούν προσφορές με ένα ενδεικτικό ενοίκιο των 50 ευρώ με στόχο να λειτουργήσει και ο χώρος του να αποτελέσει πόλος έλξης για την διοργάνωση βαπτίσεων, και παιδικών πάρτυ.

Στο εσωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου ο Δήμαρχος Πάφου παραδέχτηκε ότι έγινε σοβαρότατη δουλειά, σημειώνοντας πως παρόλο που η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις 130 χιλ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του καλύμματος που κοστίζει 50 χιλ. ευρώ κόστος. 

Επιπρόσθετα ανέφερε πως όλα τα αποδυτήρια έγιναν προσωπικά, το κάθε αποδυτήριο έγινε με πόρτα, ενώ  μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται και η κάλυψη της στέγης των μικρών  κερδίκων με φωτοβολταϊκά.

Ο κ. Φαίδωνος συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν στην Πάφο, αλλά και συγκεκριμένα  την ομάδα του water polo που εξασφάλισε δώδεκα πρωταθλήματα στα τρία συνεχόμενα χρόνια.

Εξάλλου σε χαιρετισμό του εκ μέρος του ΚΟΑ ο Λεόντιος Τσέλεπος συνεχάρη την προσπάθεια του Δήμου Πάφου για την ανακαίνιση του κολυμβητηρίου σε συνεργασία με  ιδιωτική εταιρεία. Η στήριξη του ΚΟΑ για την συγκεκριμένη προσπάθεια ήταν μόνο, όπως είπε, μέσω του cover που θα συμβάλει στην μείωση των εξόδων και της κατανάλωσης. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στην στενή και αγαστή  συνεργασία του Δήμου Πάφου με τον ΚΟΑ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top