Η απόλυτη απάντηση για όσες τις ήθελαν στα μαχαίρια - Οσα είπε η Αριστοτέλους στην Ελπίδα

Η απόλυτη απάντηση για όσες τις ήθελαν στα μαχαίρια - Οσα είπε η Αριστοτέλους στην Ελπίδα

Κατα καιρούς κυκλοφορούν φήμες. Μια απο αυτές ήταν η δήθεν διαμάχη της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την Ελπίδα Ιακωβίδου.

Πριν λίγους μήνες όμως οταν η Ελπίδα ήταν καλεσμένη στην Χριστιάνα διέψευσε αυτή την κόντρα, σχολιάζοντας μάλιστα και το περιστατικό που δημιούργησε την φήμη.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη στην Ελπίδα και στην εκπομπή "Ομορφη μέρα κάθε μέρα" στο ΡΙΚ1 σε μια όμορφη συνέντευξη, απο τις σπάνιες που δίνει η Χριστιάνα.

Μάλιστα πέρα απο τις αποκαλύψεις για την νέα σεζον για την εκπομπή της, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγο της Γιώργο Εφραιμ και απάντησε σε όσους την ήθελαν να χωρίζει και τον λόγο που δεν ανέβασε ευχές στον Γιώργο όταν είχε γιορτή ή γενέθλια.

Η Χριστιάνα μπήκε στη διαδικασία να επιλέξεις μέσα απο ένα παιχνίδι ποιους παρουσιάστές προτιμά ωστόσο διπλωματικά κατάφερε να δικαιολογήσει όλες τις απαντήσεις της... για το αν προτιμά την Γωγώ Αλεξανδρινού ή την Αιμιλία Κενεβέζου, αν προτιμά τον Λούη Πατσαλίδη ή τον Μιχάλη Σοφοκλέους καθώς και μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE