ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα για Λαουτάρο, νέα συμφωνία με την Ίντερ!

Αλλάζουν τα δεδομένα για Λαουτάρο, νέα συμφωνία με την Ίντερ!

Η Ίντερ έκανε την δικιά της αντεπίθεση και προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λαουτάρο, με σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ είναι αν μη τι άλλο ένας ποδοσφαιριστής που έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Ίντερ. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε μια φοβερή σεζόν φέτος και έχει ήδη σημειώσει 12 γκολ σε 27 αναμετρήσεις στην Σέριε Α.

Ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, εδώ και καιρό βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τους Μπλαουγκράνα, προκειμένου να μετακομίσει στην Βερκελώνη.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, δεν έχουν καρποφορήσει. Είναι γνωστό πως οι νερατζούρι ζητούν 111 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Αργεντινό επιθετικό. Ποσό όμως που δύσκολα θα δώσουν οι Καταλανοί, οι οποίοι και πιέζουν.

Αυτήν την στιγμή στην Μπαρτσελόνα όμως έχουν εστιάσει στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και τα μεταγραφικά έχουν μπει ε δεύτερη μοίρα.

Έτσι η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε την… παύση που έκαναν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Λαουτάρο, προκειμένου να επεκταθεί το υπάρχον συμβόλαιο του, προσφέροντας βελτιωμένες οικονομικές απολαβές.

Όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την Ιταλία, οι Μιλανέζοι θέλουν να διπλασιάσουν τις απολαβές του Αργεντινού, από τα 2.5 εκατ. ευρώ, να λαμβάνει 5 εκατ. ευρώ ετησίως! Ενώ το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν θα έχει ισχύ μέχρι και το 2025.

Ο Λαουτάρο είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το ζήτημα της ρήτρας αποδέσμευσης. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η οριστική συμφωνία, κάτι που θα… δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των Καταλανών να φέρουν τον 22χρονο στο Καμπ Νόου!

Σίγουρα, ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει πως δυναμώνει ακόμα περισσότερο η Ίντερ, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Αλλάζουν τα δεδομένα για Λαουτάρο, νέα συμφωνία με την Ίντερ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top