ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αβέρωφ - Υπ. Υγείας: Ευχαριστίες για την διαχείριση της πανδημίας - VIDEO

Συνάντηση Αβέρωφ - Υπ. Υγείας: Ευχαριστίες για την διαχείριση της πανδημίας - VIDEO

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου είχε την Τετάρτη (8/7) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος. Υποδεχόμενος τον κ. Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, τόνισε τα εξής:

«Υπουργέ μου αισθανόμαστε την ανάγκη ως Δημοκρατικός Συναγερμός στο πρόσωπο σου ως ο αρμόδιος πολιτικός Αξιωματούχος και προϊστάμενος του τομέα της υγείας, να σας συγχαρούμε από καρδιάς για ότι έπραξες μαζί με την ομάδα σου αλλά και μέσα από μια άψογη συνεργασία με καθοδηγητή τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να είναι η χώρα μας ένα πρότυπο παγκόσμιο στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Ειλικρινά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για ό, τι κάνετε για την κοινωνία και τους πολίτες. Και όλοι μας αναγνωρίσαμε πόσο σημαντικό, θα έλεγα, το πιο σημαντικό αγαθό που έχει ο άνθρωπος είναι η υγεία.  Σ’ ευχαριστούμε για ό,τι έκανες σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο και είμαστε σίγουροι ότι με την αφοσίωση, με την ήρεμη δύναμή σου, με τη νηφαλιότητα σου, με την ψυχραιμία σου, η Κύπρος μπορεί να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε μελλοντικές υγειονομικές κρίσεις που απευχόμαστε».

 Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας, τόνισε τα εξής:
 
«Να σε ευχαριστήσω Πρόεδρε για τα πολύ καλά σου λόγια αλλά επέτρεψε μου να σημειώσω ότι η προσπάθεια ήταν συλλογική, όχι μόνο με τους συνεργάτες μου στο Υπουργείο Υγείας αλλά ολόκληρου του Υπουργικού Συμβουλίου και κυρίως του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τις σκληρές όντως αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν από τον περασμένο Μάρτιο, στο τέλος της ημέρας τις λάμβανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακολουθώντας βέβαια τις συμβουλές των ειδικών και των υπολοίπων συναδέλφων στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ήταν υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε. Ευτυχώς ακούσαμε και τους ειδικούς. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά. Σημασία έχει να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε πολύ καλά. Προτρέπω και προσωπικά και ευκαιρίας δοθείσης, τον κόσμο να συνεχίσει να λαμβάνει τα μέτρα ατομικής προστασίας διότι ο ιός κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Και όσο κυκλοφορεί ανάμεσα μας δεν υπάρχει προστασία μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, άρα πρέπει να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και αν τα τηρούμε δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε στους επόμενους μήνες μέχρι και την εξεύρεση του εμβολίου για να ησυχάσουμε επιτέλους, να μπορούμε να πούμε όπως το λέω συχνά ξεμπερδέψει με τον ιό και την πανδημία αυτή. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα καλά σου λόγια αλλά επαναλαμβάνω ήταν συλλογική η προσπάθεια και εξίσου σημαντική και οφείλω να το πω ήταν η συμπαράσταση και η βοήθεια που είχα από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, από σένα προσωπικά αλλά και από τα στελέχη του κόμματος».

Δείτε το βίντεο:

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top