Δυο συλλήψεις για τον φόνο του Καλλιτσιώνη

Δυο συλλήψεις για τον φόνο του Καλλιτσιώνη

Σε δυο συλλήψεις προχώρησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου για τον φόνο του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε δυο Ελληνοκύπριους, λίγο πριν από το μεσημέρι της Τετάρτης (08/07).

Θυμίζουμε ότι ο Καλλιτσιώνης δολοφονήθηκε την Πέμπτη (25/06) με καραμπίνα, έξω από την πατρική του οικία στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE