ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

Παραδειγματική τιμωρία για 53χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τις επόμενες 40 μέρες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε σημερινή (Πέμπτη 9/7) του συνεδρία, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, 53χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια οινοπνεύματος (90μg αντί 22μg) και οδήγησης ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού, με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE