ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

Παραδειγματική τιμωρία για 53χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τις επόμενες 40 μέρες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε σημερινή (Πέμπτη 9/7) του συνεδρία, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, 53χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια οινοπνεύματος (90μg αντί 22μg) και οδήγησης ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού, με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.