ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

Παραδειγματική τιμωρία για 53χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τις επόμενες 40 μέρες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε σημερινή (Πέμπτη 9/7) του συνεδρία, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, 53χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια οινοπνεύματος (90μg αντί 22μg) και οδήγησης ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού, με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.