ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

Παραδειγματική τιμωρία για 53χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τις επόμενες 40 μέρες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε σημερινή (Πέμπτη 9/7) του συνεδρία, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, 53χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια οινοπνεύματος (90μg αντί 22μg) και οδήγησης ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού, με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE