ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαγορεύεται το κολύμπι σε παραλία λόγω μεδουσών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαγορεύεται το κολύμπι σε παραλία λόγω μεδουσών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, ενημερώνοντας το κοινό ότι απαγορεύεται το κολύμπι σε παραλία της Λεμεσού.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Καλείται το κοινό που επισκέπτεται την παραλία στο ΛΕΜ 3 περιοχή μεταξύ του ξενοδοχείου Saint Raphael και Parklane να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό γιατί έχουν εμφανιστεί μέδουσες , οι ναυαγοσώστες έχουν ανυψώσει κόκκινη σημαία που σημαίνει απαγορεύεται το κολύμπι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE