Κάλια Ελευθερίου: Φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα – Άνετα εξώφυλλο στην Vogue

Κάλια Ελευθερίου: Φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα – Άνετα εξώφυλλο στην Vogue

Υπάρχουν γυναίκες που το εσώρουχο δείχνει κάπως στο σώμα τους… και δεν αναφερόμαστε στο σωματότυπο αλλα ως προς το ύφος που βγαίνει προς τα έξω.

Η Καλια Ελευθερίου είναι μια γυναίκα που ακόμα και αν φωτογραφηθεί με τα πιο σέξυ εσώρουχα δεν θα βγάλει προς τα έξω το πρόστυχο ύφος αλλά ένα θηλυκό και συνάμα χαριτωμένο κορίτσι.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE