Κάλια Ελευθερίου: Φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα – Άνετα εξώφυλλο στην Vogue

Κάλια Ελευθερίου: Φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα – Άνετα εξώφυλλο στην Vogue

Υπάρχουν γυναίκες που το εσώρουχο δείχνει κάπως στο σώμα τους… και δεν αναφερόμαστε στο σωματότυπο αλλα ως προς το ύφος που βγαίνει προς τα έξω.

Η Καλια Ελευθερίου είναι μια γυναίκα που ακόμα και αν φωτογραφηθεί με τα πιο σέξυ εσώρουχα δεν θα βγάλει προς τα έξω το πρόστυχο ύφος αλλά ένα θηλυκό και συνάμα χαριτωμένο κορίτσι.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE