ΑΓΓΛΙΑ: Ανοίγουν γυμναστήρια και πισίνες - Άδεια για υπαίθριες παραστάσεις

ΑΓΓΛΙΑ: Ανοίγουν γυμναστήρια και πισίνες - Άδεια για υπαίθριες παραστάσεις

Την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στην Αγγλία με το άνοιγμα γυμναστηρίων, πισινών και με υπαίθριες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση.

Ο Υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν είπε ότι από το προσεχές Σάββατο θα μπορούν να διεξάγονται καλλιτεχνικές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους με τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων μεταξύ των θεατών.

Από το Σάββατο σταδιακά θα επιτρέπονται επίσης οι αθλητικοί αγώνες και οι προπονήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αρχής γενομένης με το κρίκετ, καθώς και η λειτουργία για εξωτερικές ανοιχτές πισίνες.

Από τη Δευτέρα θα επιτραπεί η λειτουργία κέντρων ευεξίας και σπα, κέντρων καλλωπισμού και φροντίδας νυχιών και εργαστηρίων τατουάζ.

Από τις 25 Ιουλίου θα επαναρχίσουν τη λειτουργία τους τα κλειστά γυμναστήρια, οι πισίνες εσωτερικών χωρών, τα κέντρα άθλησης και τα κλειστά γήπεδα, όπως για βόλεϊ και μπάντμιντον.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE