ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

LIVE η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

Καλεσμένος στην αποψινή (09/07, 21:30) εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», είναι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός των “γαλαζοκίτρινων”, θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για τον ΑΠΟΕΛ της νέας αγωνιστικής περιόδου, τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, τις εκκρεμότητες του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού και το πως αυτές επηρεάζουν την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θα αναλύσει επίσης την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να δώσει στον ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην ιδιαιτερότητα της περίπτωσης Μούσα Αλ Τάμαρι.

Δείτε LIVE από το ThemaSports, τη συνέντευξη του Ελλαδίτη προπονητή:

Για τις πρωτόγνωρες συνθήκες προετοιμασίας του φετινού καλοκαιριού: «Είναι αρχή μιας χρονιάς, πάντα υπάρχουν προβλήματα και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε καλές εγκαταστάσεις και με όλα αυτά που συνέβησαν, είναι η καλύτερη επιλογή. Τα παιδιά δεν παραπονιούνται πάντως, έχουμε τις καλύτερες συνθήκες και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές. Η δουλειά μας γίνεται καλά και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι».

Για το αν θεωρεί μειονέκτημα το γεγονός πως δεν θα πάει φέτος η ομάδα στο εξωτερικό: «Όχι, αυτό θα υπήρχε εάν πήγαιναν άλλες ομάδες στο εξωτερικό. Από την στιγμή που οι πλείστες ομάδες είναι στην Κύπρο, άρα αυτό δεν ισχύει. Νομίζετε ότι στο εξωτερικό είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες; Εγώ έζησα και χειρότερες. Από την στιγμή που οι ομάδες θα είναι στην Κύπρο και θα παίξουμε και τα φιλικά μας παιχνίδια, δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι δύσκολο, γιατί είμαστε μια ομάδα που αλλάζει μεγάλο αριθμό παικτών στο ρόστερ. Ιδίως όταν δεν μπορείς να φέρεις τους παίκτες που θέλεις νωρίς. Μην ξεχνάμε όμως, ότι υπάρχουν πρωταθλήματα σε εξέλιξη και η μεταγραφική περίοδος στο εξωτερικό, είναι μέχρι τον Οκτώβριο. Επομένως, οι παίκτες και οι ομάδες δεν είναι εύκολο να πειστούν από τώρα. Σίγουρα, πάντα ένας προπονητής θέλει από την αρχή συμπληρωμένο το ρόστερ, όμως φέτος αυτό δεν μπορεί να γίνει, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις χωρίς νεύρα και χωρίς βιασύνη, για να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Κάνουμε τις προτάσεις μας και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Άλλοι συμφωνούν και άλλοι μας λένε να περιμένουμε».

Για το πότε υπολογίζει να είναι έτοιμη η ομάδα του: «Η ομάδα μπορεί να είναι έτοιμη και χωρίς να συμπληρωθεί το ρόστερ στο 100%. Μπορούμε να έχουμε ένα κορμό 15-16 παικτών και ακολούθως με τα φιλικά παιχνίδια, να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Σας είπα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν αποφασίζουν εύκολα. Εμείς έχουμε κάποιους στόχους, κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε τις απαντήσεις μας, ιδίως σε 2-3 θέσεις που θέλουμε να ενισχυθούμε. Θέλω να φέρω στην ομάδα δύο επιθετικούς. Ψάχνουμε τον ένα αυτή τη στιγμή και θα δούμε μετά πότε θα έρθει ο άλλος. Άμεση προτεραιότητα είναι ο στράικερ, αλλά αν βρούμε κάτι που θέλουμε σε άλλη θέση, θα προχωρήσουμε σε αυτήν».

Για το αν έχει αποφασίσει, για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Ναι, αλλά δεν θέλω να το πω δημόσια. Η διοίκηση θέτει τις προτεραιότητες μας και τον αριθμό».

Το κείμενο ανανεώνεται…

The post LIVE η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας στο «μενού» του καιρού - Πότε και που αναμένονται βροχές



Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Για τις χρεώσεις στις πλαστικές σακούλες και το ταμείο που δεν δημιουργήθηκε ποτέ, μίλησε στο ThemaOnline, ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top