ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:25 το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), την εκκλησία Αγίου Μάμαντος, στο χωριό Άγιος Μάμας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε φωτιά εντός του ιερού της εκκλησίας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε εξοπλισμό εντός του συγκεκριμένου χώρου. Ταυτόχρονα, προκλήθηκαν ζημιές και στον χώρο του εικονοστασίου.

Στην σκηνή έσπευσαν τρία αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβεσαν την πυρκαγιά. 

Τα αίτια και η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς θα εξεταστούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE