ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:25 το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), την εκκλησία Αγίου Μάμαντος, στο χωριό Άγιος Μάμας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε φωτιά εντός του ιερού της εκκλησίας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε εξοπλισμό εντός του συγκεκριμένου χώρου. Ταυτόχρονα, προκλήθηκαν ζημιές και στον χώρο του εικονοστασίου.

Στην σκηνή έσπευσαν τρία αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβεσαν την πυρκαγιά. 

Τα αίτια και η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς θα εξεταστούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE