ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εκκλησία - Ζημιές στο ιερό και το εικονοστάσι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:25 το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), την εκκλησία Αγίου Μάμαντος, στο χωριό Άγιος Μάμας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε φωτιά εντός του ιερού της εκκλησίας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε εξοπλισμό εντός του συγκεκριμένου χώρου. Ταυτόχρονα, προκλήθηκαν ζημιές και στον χώρο του εικονοστασίου.

Στην σκηνή έσπευσαν τρία αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβεσαν την πυρκαγιά. 

Τα αίτια και η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς θα εξεταστούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE