ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα  και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για τα αδικήματα πλαστογραφίας,κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και  εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος στις 4 Ιουνίου του 2020 μετέβη στην Τράπεζα Κύπρου στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου και παρουσίασε πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από την 4η Ιουνίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο ενώ χτες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του. 

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, ο 26χρονος άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα από την Τράπεζα παρουσιάζοντας επιταγή προς εξαργύρωση αξίας 261 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE