ΠΤΔ: Θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος

ΠΤΔ: Θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Άμυνας, θα παραστεί στο Μνημόσυνο των πεσόντων κατά τη διάρκεια του Πραξικοπήματος προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 15 Ιουλίου, στις 8:30 π.μ.

Στα μνημόσυνα που θα πραγματοποιηθούν στους Μητροπολιτικούς Δήμους, στις 12 Ιουλίου, 2020, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους τους Προέδρου της Δημοκρατίας, ως ακολούθως:

Λεμεσός:      Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κα ΄Εμιλυ Γιολίτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολική)

Λάρνακα:      Ο Επίτροπος Εθελοντισμού, κ. Γιάννης Γιαννάκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου

Πάφος:         Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου

Παραλίμνι:    Τα μνημόσυνα για το πραξικόπημα θα τελεστούν μαζί με τα μνημόσυνα για την εισβολή στις 19 Ιουλίου, 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE