ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ: Φόρος τιμής στους 13 ήρωες του Μαρί

ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ: Φόρος τιμής στους 13 ήρωες του Μαρί

Με κατάθεση στεφάνου, ο Δήμος Έγκωμης απέτισε και φέτος τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους δεκατρείς ήρωες που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος κατά την τραγική έκρηξη στο Μαρί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κατάθεση στεφάνου έγινε στο μνημείο που ανήγειρε ο Δήμος Έγκωμης προς τιμήν των ηρώων της 11ης Ιουλίου 2011 σε χώρο πρασίνου, παρά τη λεωφόρο Ηρώων.
 
Το στεφάνι κατέθεσαν εκ μέρους του Δήμου Έγκωμης, ο Δήμαρχος Ζαχαρίας Κυριάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρίστος Σαββίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE