ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ: Φόρος τιμής στους 13 ήρωες του Μαρί

ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ: Φόρος τιμής στους 13 ήρωες του Μαρί

Με κατάθεση στεφάνου, ο Δήμος Έγκωμης απέτισε και φέτος τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους δεκατρείς ήρωες που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος κατά την τραγική έκρηξη στο Μαρί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κατάθεση στεφάνου έγινε στο μνημείο που ανήγειρε ο Δήμος Έγκωμης προς τιμήν των ηρώων της 11ης Ιουλίου 2011 σε χώρο πρασίνου, παρά τη λεωφόρο Ηρώων.
 
Το στεφάνι κατέθεσαν εκ μέρους του Δήμου Έγκωμης, ο Δήμαρχος Ζαχαρίας Κυριάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρίστος Σαββίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.