ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάμπος Χριστοδούλου – «Να φτιάξουμε ομάδα που θα βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια» (BINTEO)

Πάμπος Χριστοδούλου – «Να φτιάξουμε ομάδα που θα βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια» (BINTEO)

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Πάμπου Χριστοδούλου, κατά την παροσυίαση των εισιτηρίων διαρκείας και των νέων εμφανίσεων της ομάδας, στην αίθουσα V.I.P του σταδίου N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή, μίλησε και στα ΜΜΕ, τονίζοντας πως θέλουν να «κτίσουν» μια ομάδα που θα βλέπει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Μαζί του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κύπρος Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τη Νέα Σαλαμίνα για τη τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής. Είναι μια ομάδα που μπήκε στα επαγγελματικά επίπεδα. Είναι μια ομάδα που δουλεύουν σαν οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Κάνουν καταπληκτική δουλειά. Ήμουν και στην Εθνική Κύπρου και έχω μια εμπειρία και μπορώ να κρίνω. Έχει όλα τα φόντα να πάει μπροστά. Από εκεί και πέρα στο κομμάτι το δικό μου είμαστε στη δεύτερη βδομάδα, προχωρούμε καλά. Ξέρετε ότι είναι μια περίεργη κατάσταση. Πολλοί ποδοσφαιριστές ακόμα έχουν υποχρεώσεις. Είναι μια χρονιά η οποία δουλεύεις σε διάφορα γκρουπ για να τους φέρεις εκεί που πρέπει. Υπάρχει ένα επιτελείο που 12-13 ώρες τη μέρα παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να φέρουμε ότι καλύτερο στην ομάδα. Όπως είδατε και με τον Χέρις, ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Μετά από συνεννόηση άναψα το πράσινο φως. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να πάει στην πατρίδα του και σταθήκαμε εμπόδιο. Τον καιρό που ήμουν στην ΑΕΛ ο κόσμος ήθελε να δει μια ομάδα διψασμένη. Αυτός είναι ο στόχος μας και στη Νέα Σαλαμίνα. Να φτιάξουμε μια ομάδα και παρών και μέλλον. Να βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Είτε βρίσκομαι εγώ εδώ είτε κάποιος άλλος».

Για τις μεταγραφές και το γεγονός πως συμφώνησαν νωρίς: «Ξεκινήσαμε νωρίς, ο Μάκης δούλευε πριν βρούμε προπονητή. Η Νέα Σαλαμίνα, όταν ακούει κάποιος αυτό το όνομα, θα προσεγγιστεί πιο εύκολα. Αυτό το είδα μέσα στα χρόνια. Οι επιλογές έγιναν από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή».

Για τον Χέρις: «Όπως είπαν πριν, είμαστε 3-4 άτομα που λέμε τις απόψεις μας και στο τέλος θα αποφασίσουμε. Τη τελική απόφαση θα την πάρω εγώ και ο Μάκης. Αποφασίσαμε πως πρέπει να υπογράψει. Έτυχε τι έτυχε, δεν θέλουμε να κρατήσουμε κάποιον με το ζόρι. Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως πρέπει να κτιστεί από την αρχή η ομάδα: «Σαν προπονητής πάω κάπου και φεύγουν όλοι (γέλια). Το ήξερα από πριν ότι θα φύγουν παίκτες. Δεν με φοβίζει. Αυτό που μετρά είναι να υπάρχει συνεργασία και να κλείσουμε νωρίς το ρόστερ για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο και με μέλλον».

Αν εξετάζονται ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες: «Αν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, σίγουρα. Δεν θα κάνουμε όμως μεταγραφή απλά για να κάνουμε».

Για τους δύο Κύπριους στην ενδεκάδα: «Είναι και χαρά δική μου να παίζουν δύο Κύπριοι. Το έχετε δει και πέρσι από εμένα πως κάποιοι Κύπριοι τώρα είναι στην Εθνική. Και είναι χαρά μου το λέω ξανά».

Που θα γίνει η προετοιμασία: «Για τη Βουλγαρία θα πάρουμε απόφαση αύριο. Έχουμε εναλλακτικό πλάνο».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας: «Εμένα δεν έχει συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Είναι ανάλογα με το τι παίκτες έχεις στα χέρια σου, εγώ θέλω να έχω 2-3 στιλ. Εκείνο που ξέρω να κάνω τόσα χρόνια αυτό θα προσπαθήσω να κάνω ξανά».

Για το περσινό ρόστερ: «Είναι ανοικτή η Νέα Σαλαμίνα για κάθε καλό παίκτη. Η πόρτα είναι ανοικτή, γιατί όχι αν είναι κάποιος καλύτερος από αυτούς που έχουμε να μην τον φέρουμε αν μπορούμε οικονομικά;».

Οι δηλώσεις του Κύπρου Χριστοφόρου: «Φέτος θα είναι μια νέα αρχή. Ξεκινούμε με τις καλές πορείες και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Eίμαστε μια νέα ομάδα. Στις προπονήσεις βλέπουμε τα νέα παιδιά, είναι έμπειροι και θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

 

The post Πάμπος Χριστοδούλου – «Να φτιάξουμε ομάδα που θα βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια» (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top