ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΜΑΡΙ: Έτσι βρήκε νεκρό τον γιο του ο Σταύρος Τταντής- «Δυστυχώς εφάν μου τον άδικα» VIDEO

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΜΑΡΙ: Έτσι βρήκε νεκρό τον γιο του ο Σταύρος Τταντής- «Δυστυχώς εφάν μου τον άδικα» VIDEO

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου ο πατέρας του ήρωα Σπύρου Τταντή, Σταύρος, αναφέρθηκε στη θυσία του γιου του, καθώς και στο πόσο αυτός ο αδόκητος χαμός επηρέασε και ακόμα συνεχίζει να επηρεάζει την οικογένεια του.

Ανέφερε μάλιστα ότι όταν πληροφορήθηκε για την έκρηξη στο Μαρί έτρεξε ο ίδιος και βρήκε το παιδί του, πίσω από το όχημα της ΕΜΑΚ το οποίο είχε σπεύσει για να «αντιμετωπίσουν» τις πύρινες «γλώσσες» που έζωναν τα εμπορευματοκιβώτια.

«Ήβρα τον γιο μου στο Μαρί, πίσω που το αυτοκίνητο, εκρούσαν λλίο τα μαλλούθκια του, έπια το καπελλί του…το χέρι του έκαμε λίες ρωγμές και το πόδι του…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο χαροκαμένος πατέρας προσθέτοντας ότι «δεν έχω άλλο, ήταν ο αγαπητός μου γιος».

«Δυστυχώς εφάν μου τον άδικα» ήταν το σχόλιο του κύριου Σταύρου που προηγουμένως τόνισε «η γυναίκα μου δεν σηκώνεται που το κρεβάτι, έχασα τη γυναίκα μου τώρα, εν μες το κρεβάτι και πέφτει, εμένα έπιασε με η καρδία μου…».

Ποιος ήταν ο Σπύρος Τταντής:

Πατέρας μίας κόρης τεσσάρων ετών, της Αντριάς, ήταν ο αδικοχαμένος 38χρονος πυροσβέστης Σπύρος Ττάντης από τα Περβόλια Λάρνακας, που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία είχε αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής.

Ο 38χρονος υπηρετούσε για πάνω από μία δεκαετία ως μάχιμος στην ειδική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής. Δεν είναι τυχαίο που η αδελφή του Ελένη λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για πάντα χαρακτήρισε τον θάνατό του κεραυνό που έσκασε στο σπίτι της. 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της θυσίας του η σύζυγός του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της τους, το οποίο δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top