Κινέζικη εταιρεία έχει συνομιλίες με Ρωσία, Βραζιλία, Χιλή και Σ. Αραβία για δοκιμές για εμβόλιο κατά κορωνοϊού

Κινέζικη εταιρεία έχει συνομιλίες με Ρωσία, Βραζιλία, Χιλή και Σ. Αραβία για δοκιμές για εμβόλιο κατά κορωνοϊού

Η κινεζική εταιρεία ανάπτυξης εμβολίων CanSino Biologics βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τη Χιλή και τη Σαουδική Αραβία για την έναρξη της φάσης ΙΙΙ των δοκιμών για το πειραματικό εμβόλιο που αναπτύσσει, κατά της COVID-19.


Η επιτυχία της Κίνας στη μείωση των μολύνσεων της COVID-19 έχει καταστήσει δύσκολη τη διεξαγωγή δοκιμών εμβολίων σε μεγάλη κλίμακα, ενώ μέχρι σήμερα, μόνο μερικές χώρες έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν. Η φάση ΙΙΙ των δοκιμών είναι πιθανό να αρχίσει "πολύ σύντομα" και η εταιρεία προγραμματίζει την επιλογή και συμμετοχή 40.000 ανθρώπων στις δοκιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE