ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό – Εξαιρετικά κρίσιμα η 19χρονη

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό – Εξαιρετικά κρίσιμα η 19χρονη

Στη σύλληψη 21χρονου, προχώρησε το Σάββατο 11/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την τροχαία σύγκρουση που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 11/7, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. 

Ο 21χρονος ήταν ο οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων, τα οποία συγκρούστηκαν γύρω στις 11.50μ.μ. στον πιο πάνω δρόμο. Το δεύτερο όχημα, οδηγούσε 20χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες δύο 19χρονες. 

Από τη σύγκρουση οι δύο 19χρονες τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου η μία κρατήθηκε για νοσηλεία. Η δεύτερη 19χρονη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, χωρίς μετατροπή. 

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE