ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό – Εξαιρετικά κρίσιμα η 19χρονη

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό – Εξαιρετικά κρίσιμα η 19χρονη

Στη σύλληψη 21χρονου, προχώρησε το Σάββατο 11/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την τροχαία σύγκρουση που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 11/7, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. 

Ο 21χρονος ήταν ο οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων, τα οποία συγκρούστηκαν γύρω στις 11.50μ.μ. στον πιο πάνω δρόμο. Το δεύτερο όχημα, οδηγούσε 20χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες δύο 19χρονες. 

Από τη σύγκρουση οι δύο 19χρονες τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου η μία κρατήθηκε για νοσηλεία. Η δεύτερη 19χρονη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, χωρίς μετατροπή. 

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE