ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια μας θύμισε μια ΕΙΚΟΝΑ που φέτος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δούμε σε Κυπριακό αγώνα…

Η Ομόνοια μας θύμισε μια ΕΙΚΟΝΑ που φέτος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δούμε σε Κυπριακό αγώνα…

Ο τελικός του 2005 ανάμεσα σε Ομόνοια και Διγενή είναι η απόδειξη πόσο άλλαξε η νοοτροπία και η αντιμετώπιση του κόσμου προς το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η Ομόνοια θυμήθηκε με ένα σύντομο βίντεο το γκολ του Μάκη Παπαιωάννου σε εκείνο τον τελικό με τον Διγενή και βλέποντας κάποιος τις κερκίδες και την ατμόσφαιρα εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι στο ΓΣΠ δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μια εικόνα που τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπουμε σχεδόν ποτέ στα κυπριακά γήπεδα. Λίγο η κάρτα, λίγο η προκατάληψη, η διαιτησία, οι τιμές και πάει λέγοντας έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Προσθέστε τώρα και τον κορωνοϊό και καταλαβαίνει κανείς ότι για φέτος αποκλείεται να δούμε τέτοιες εικόνες ξανά… Ας ελπίσουμε στο μέλλον όμως να αλλάξουν τα πράγματα και να γεμίζει τα γήπεδα ο κόσμος όλων των ομάδων!

The post Η Ομόνοια μας θύμισε μια ΕΙΚΟΝΑ που φέτος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δούμε σε Κυπριακό αγώνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top