LIFESTYLE

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός Έλληνας αστρολόγος- Ήταν μόλις 61 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός Έλληνας αστρολόγος- Ήταν μόλις 61 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από το ζωή έφυγε χθες Σάββατο 11/7 μόλις στα 61 του χρόνια ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος σκορπώντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το facebook και την ανάρτηση της ανιψιάς του Μαριαλένας Παπαδάκου αλλά και τουο ανιψιού του Τάσου Παπαδάκος.

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου.» έγραψε η Μαριαλένα Παπαδάκου ενώ ο Τάσος Παπαδάκος σημείωσε, «Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!»

Ο Πητ Παπαδάκος συνέχιζε μέχρι σήμερα τις αστρολογικές προβλέψεις ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεόπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990 αλλά και τις φιλίες που είχε με καλλιτέχνες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σελίδα του στο facebook έχει γεμίσει από τα αντίο των αγαπημένων του φίλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top