ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων

(14:34 - 12/07) Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο δρόμο Δρούσιας προς Λατσί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 13:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτά να τραυματιστούν.

Η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για 7 τραυματίες από το ατύχημα που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο.

Φαίνεται πως οι 5 από αυτούς φέρουν ελαφρά τραύματα ενώ άλλοι δύο φέρουν σοβαρότερα τραύματα.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE