Συναγερμός στην Κρήτη- Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων στη θάλασσα

Συναγερμός στην Κρήτη- Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων στη θάλασσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται την Κυριακή 12/7 μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού, βορειοδυτικά της Κρήτης, ανοιχτά της Κισάμου, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου της Σπάθας.

Οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα σύμφωνα με το Flashnews.gr αφορούν την προσπάθεια εντοπισμού τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται και οι οποίοι πρόκειται για συνεπιβάτες του 25χρονου Λίβυου που διεσώθη το βράδυ του Σαββάτου 11/7 στην περιοχή από τη Λιμενική Αρχή Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διασωθέντας στις λιμενικές αρχές , ο ίδιος και άλλοι τέσσερις συνεπιβάτες (τρεις Τυνήσιοι και ένας ακόμα Λίβυος), πιθανώς μετανάστες, έπλεαν με λέμβο αγνώστων στοιχείων, από την Τυνησία με προορισμό την Ιταλία. Για άγνωστη αιτία, πιθανώς λόγω καιρικών συνθηκών, η λέμβος αναποδογύρισε με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.

Ο ένας εξ αυτών βρέθηκε χτες το βράδυ και οι τέσσερις αγνοούνται, με την αναζήτησή τους να συνεχίζεται από τις Λιμενικές Αρχές Χανίων και Κισάμου, από ένα περιπολικό του λιμενικού, ενώ συνδράμουν ιδιωτικά μέσα και δύο αλιευτικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν επίσης ότι η λέμβος έχει βυθιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE