Νέο θετικό κρούσμα: ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ για το φιλικό με Ομόνοια – Η πρώτη αντίδραση

Νέο θετικό κρούσμα: ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ για το φιλικό με Ομόνοια – Η πρώτη αντίδραση

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Αλεξάντερ Πάντιτς ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, διαγνώστηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού όμως η ομάδα της Κατωκοπιάς καθησυχάζει.

Διαβάστε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον ιό

Ανακοίνωση για το νέο θετικό κρούσμα σε παίκτη: Ήρθε Κύπρο με αρνητικό τεστ

Ως γνωστό το Σάββατο έγινε φιλικό με Ομόνοια και όπως είναι λογικό ανησύχησαν και οι Ομονοιάτες και όλοι στο τριφύλλι, αν ήρθε ο Σέρβος παίκτης τους σε επαφή με άλλους.

Η προσφυγική ομάδα διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης δεν ήρθε σε επαφή με κανένα και φυσικά δεν αγωνίστηκε στο φιλικό.

The post Νέο θετικό κρούσμα: ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ για το φιλικό με Ομόνοια – Η πρώτη αντίδραση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.