Ο Ραούλ Γκαρσία πήρε από το… χέρι την Αθλέτικ Μπλιμπάο και την οδηγεί! (ΒΙΝΤΕΟ)
01.01.1900 - 00:00
Τη νίκη με 2-1 πήρε η Μπιλμπάο μέσα στην έδρα της Λεβάντε με τον αρχηγό της να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.
LA LIGA-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-2
Γήπεδο: Estadio Camilo Cano
Στις νίκες επέστρεψε η Μπιλμπάο που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λεβάντε, με τον Ραούλ Γκαρσία να είναι ο πρωταγωνιστής.
Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Ντε Μάρκος σέντραρε από δεξιά, ο Βέθο απλά παρακολουθούσε την μπάλα και ο Ραούλ Γκαρσία γύρισε όμορφα από το πέναλτι και με τη μία πλάσαρε για το 0-1.
Στο 18ο λεπτό το σουτ του Μπάρντι έφυγε λίγο έξω, αλλά στο 45+1’ ο Ντε Μάρκος τσίμπησε όμορφα για τον Ραούλ Γκαρσία που από κοντά «εκτέλεσε» τον Αϊτόρ για το 2-0.
Στο 64ο λεπτό, το σουτ του Καμπάνια πέρασε λίγο έξω, αλλά στο 71’ ο Καμπάνια βρήκε κάθετα τον Μαγιοράλ, που έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπάρντι σε κενό τέρμα, πλάσαρε για το 1-2.
Στο 80ο λεπτό η κεφαλιά του Ινίγκο Μαρτίνεθ πέρασε μόλις έξω.
Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.