Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Iσόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Νάπολι και Μίλαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία.

 

Στο 2-2 έμειναν Νάπολι και Μίλαν στο «Σαν Πάολο» με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στην 7η θέση και στο +4 από τη Σασουόλο. Η 7η θέση δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa, θέση στο οποίο έχει τσεκάρει έτσι κι αλλιώς η Νάπολι που πήρε το Κύπελλο.

Στο 14ο λεπτό ο Ντοναρούμα έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μέρτενς και στο 19’ νίκησε και τον Καγιεχόν ενώ στο 20’ ο Ρέμπιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ερναντές με σκαστό σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-1

Στο 23ο λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι πέρασε λίγο έξω και στο 34’ ο Ντοναρούμα απέκρουσε ασταθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε και ο Ντι Λορέντζο εξ επαφής πλάσαρε για το 1-1.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό, ο Ρουίθ από δεξιά γύρισε για τον Μέρτενς που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το 2-1.

Η Μίλαν ισορρόπησε και στο 71ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και ο Κεσί έκανε το 2-2 από τα 11 μέτρα. Στο 87ο λεπτό ο Σελεμέκερς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ρουίθ (65’ Ντέμε), Λομπότκα (65’ Ελμάς), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (74’ Λοσάνο), Μέρτενς (74’ Μίλικ), Καγιεχόν (84’ Πολιτάνο)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κόντι, Κεσί, Μπενασέρ, Πακέτα (46’ Σελεμέκερς), Τσαλχάνογλου (61’ Μποναβεντούρα), Ρέμπιτς (88’ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς (61’ Λεάο)

SERIEA’-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 2-2

Γήπεδο: Σαν Πάολο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Aek365.org

The post Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.