ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξηγήσεις για τον πυροβολισμό των δύο μεταναστών ζήτησε ο Τ/κ ηγέτης από τον «αρχηγό της αστυνομίας'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξηγήσεις για τον πυροβολισμό των δύο μεταναστών ζήτησε ο Τ/κ ηγέτης από τον «αρχηγό της αστυνομίας'

 

Εξηγήσεις από τον «αρχηγό της αστυνομίας» Αχμέτ Σογιαλάν ζήτησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για το περιστατικό που αφορά στον πυροβολισμό δύο μεταναστών αλλά τον ξυλοδαρμό δύο γυναικών από την Αφρική κατά τη διάρκεια της κράτησης τους.

Ο κ. Ακιντζί είχε την Δευτέρα 13/07, συνάντηση με τον Σογιαλάν και σύμφωνα με ανακοίνωση της «προεδρίας» κατά τη συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι η «αστυνομία» έχει καθήκον να τηρήσει την τάξη και να πολεμήσει το έγκλημα.

 Σημείωσε ακόμα ότι το καθήκον της «αστυνομίας» πρέπει να γίνεται στα πλαίσια των διεθνών κανόνων και στην βάση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
Ο κ. Σογιαλάν είπε ότι και τα δύο περιστατικά διερευνώνται και η έκθεση γεγονότων μόλις ετοιμαστεί θα παρουσιαστεί στον Τ/κ ηγέτη.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE