ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφερε παράνομες ουσίες με το... ταχυδρομείο - Θεωρήθηκε ύποπτο το χαρτοκιβώτιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφερε παράνομες ουσίες με το... ταχυδρομείο - Θεωρήθηκε ύποπτο το χαρτοκιβώτιο

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό ποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους επτά κιλών και 260 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες αφίχθηκε μέσω ταχυδρομείου, από χώρα του εξωτερικού, χαρτοκιβώτιο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το χαρτοκιβώτιο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε φυτική ύλη κάνναβη, συνολικού βάρους επτά κιλών και 260 γραμμαρίων.

Χθες, ο 34χρονος παρέλαβε το χαρτοκιβώτιο με την κάνναβη, από το υποστατικό της εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών όπου είχε αφιχθεί, πλαστογραφώντας την υπογραφή και το όνομα του παραλήπτη. Αυτός συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από έρευνα που έγινε τόσο στον 34χρονο, όσο και στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Εναντίον του 34χρονου διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top