ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζημιά στο 96′ για τη Γιουνάιτεντ, εκτός 4άδας στην ισοβαθμία!

Ζημιά στο 96′ για τη Γιουνάιτεντ, εκτός 4άδας στην ισοβαθμία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στη Σαουθάμπτον όταν θα μπορούσε και τιμωρήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τους «άγιους» να διαμορφώνουν το τελικό 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ»! Με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σόλσκιερ λόγω τραυματισμού του Μπράντον Γουίλιαμς στο κεφάλι. Υπερέχει η Λέστερ στην ισοβαθμία και είναι εκείνη που παραμένει στην 4άδα!

Το ελπιδοφόρο στυλ παιχνιδιού της Σαουθάμπτον και ο τρόπος που παρουσιάστηκε στο «Ολντ Τράφορντ», αρχικά της χάρισε τύχη. Γιατί από το λάθος του Γουόρντ – Πράους, ο Μαρσιάλ στο 10ο λεπτό νικήθηκε κατά κράτος από τον ΜακΚάρθι και τα έβαζε με την τύχη του. Στο 12′, οι «άγιοι» που πίεζαν ψηλά και ήταν θαρραλέοι, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Πογκμπά λίγο έξω από την περιοχή, ο Ινγκς έκλεψε, ο Ρέντμοντ έκανε το γύρισμα και ο Άρμστρονγκ σκόραρε για το 1-0! Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε πολύ σωστά παρά το γεγονός πως ο Σόλσκιερ έδειχνε προβληματισμένος. Ο Μαρσιάλ πρωταγωνίστησε γιατί στο 20ο λεπτό με πλάτη στην εστία κατάφερε να κάνει την τελευταία στιγμή την ασίστ στον Ράσφορντ για το αριστερό πλασέ του Άγγλου και το 1-1, ενώ, στο 23′ ο Γάλλος από αριστερά πάτησε περιοχή, πέρασε τον Γουόκερ – Πίτερς και με τη μπάλα στο δεξί σούταρε δυνατά για την ανατροπή και το 2-1!

Στο 96ο λεπτό, όμως, με τη Γιουνάιτεντ να παίζει με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Μπράντον Γουίλιαμς στο κεφάλι, μια εκτέλεση κόρνερ, μια πρώτη κεφαλιά του Μπέντναρεκ και μια προβολή του Ομπαφέμι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 κάνοντας μεγάλη ζημιά στους «κόκκινους διαβόλους»!

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο (75′ Γουίλιαμς), Πογκμπά (63′ Φρεντ), Μάτιτς, Γκρίνγουντ (84′ Τζέιμς), Μπρούνο Φερνάντες (84′ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ – Πίτερς, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ (70′ Σμόλμπουν), Γουόρντ – Πρόους, Ρομέου (87′ Ομπαφέμι), Ρέντμοντ, Ινγκς, Άνταμς (64′ Λονγκ)

Πηγή: www.england365.gr

The post Ζημιά στο 96′ για τη Γιουνάιτεντ, εκτός 4άδας στην ισοβαθμία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top