ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έβλεπαν τη μύτη τους από την ομίχλη - Απίστευτο σκηνικό -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έβλεπαν τη μύτη τους από την ομίχλη - Απίστευτο σκηνικό -VIDEO

Ένα σκηνικό που θύμιζε περισσότερο το κάστρο του Κόμη Δράκουλα και το Μπραν της Ρουμανίας παρά το όμορφο Δάλι έπεσε στην αντίληψη μας.

Συγκεκριμένα μέσω βίντεο που ανάρτησε χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδραματίζεται γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης καλύπτει ολόκληρο το Δάλι καθιστώντας σχεδόν μηδαμινή την ορατότητα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από βεράντα οικίας με την πυκνή ομίχλη να μετατρέπει το τοπίο σε κάτι πιο μυστηριώδες λίγο πριν το χάραμα, μας κίνησε την περιέργεια και σας το παρουσιάζουμε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE