ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε την Δευτέρα (13/07) καταδίκασε 57χρονο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την κλοπή.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-15/10/2019, σε κατοικία στη Λεμεσό. Κατά την διάρρηξη δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον του 57χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία και αυτός συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Λ/σου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE