ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε την Δευτέρα (13/07) καταδίκασε 57χρονο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την κλοπή.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-15/10/2019, σε κατοικία στη Λεμεσό. Κατά την διάρρηξη δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον του 57χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία και αυτός συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Λ/σου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE