ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε την Δευτέρα (13/07) καταδίκασε 57χρονο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την κλοπή.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-15/10/2019, σε κατοικία στη Λεμεσό. Κατά την διάρρηξη δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον του 57χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία και αυτός συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Λ/σου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE