ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε την Δευτέρα (13/07) καταδίκασε 57χρονο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την κλοπή.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-15/10/2019, σε κατοικία στη Λεμεσό. Κατά την διάρρηξη δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον του 57χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία και αυτός συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Λ/σου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE