ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για διάρρηξη - 'Δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία'

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε την Δευτέρα (13/07) καταδίκασε 57χρονο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την κλοπή.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-15/10/2019, σε κατοικία στη Λεμεσό. Κατά την διάρρηξη δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον του 57χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία και αυτός συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Λ/σου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE