ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, νέες μονάδες πυρόσβεσης ενισχύουν ήδη την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ενώ σε διαδικασία απογείωσης και ανταπόκρισης βρίσκονται πριν από περίπου 30 λεπτά, αλλά τρία εναέρια μέσα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΡΟΥΝΤΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Μαζική κινητοποίηση μονάδων πυρόσβεσης - Κατακαίει άγρια βλάστηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Συνολικά στις προσπάθειες συμμετέχουν δυο ελικόπτερα πυρόσβεσης και δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, αρχικά επιχειρούσαν στο σημείο τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λευκωσίας, ένα από το Τμήμα Δασών και μια φορητή πυροσβεστική μονάδα από το Ταμείο Θήρας με τα πληρώματα τους.
Δείτε το VIDEO:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




