H AHK θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα σε βάρος «δυσφημιστικών αναρτήσεων»

H AHK θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα σε βάρος «δυσφημιστικών αναρτήσεων»

Για αλλοίωση της πραγματικότητας «κατά υπόθεση σεναρίου» κάνει λόγο η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) αναφορικά με αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα σε σχέση με περίπτωση διακοπής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για μη εξόφληση συμφωνημένης δόσης διακανονισμού.

«Μετά από ενδελεχή διερεύνηση του θέματος, προκύπτει ότι έχει αλλοιωθεί η πραγματικότητα από όσα, κατά υπόθεση σεναρίου, έχουν αναρτηθεί σε προσωπικό λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΗΚ και προσθέτει ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας, η ΑΗΚ θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να διασφαλιστεί το κύρος και η αξιοπιστία της απέναντι σε κάθε συκοφαντική ενέργεια ή δυσφήμηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE