Κορωνοϊός: 138 θάνατοι και σχεδόν 400 νέα κρούσματα στο Ην. Βασίλειο

Κορωνοϊός: 138 θάνατοι και σχεδόν 400 νέα κρούσματα στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 138 θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων του κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο συνολικός απολογισμός του υπουργείου τοποθετεί τον αριθμό των νεκρών σε 44.968.

Με βάση στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, ωστόσο, που βασίζονται στα πιστοποιητικά θανάτου, οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα έχουν ήδη φτάσει τους 55.873.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 398 στο 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Τρίτης και ανέρχονται πλέον σε 291.373.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE