ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατασκευαστική άφησε απλήρωτους Κύπριους εργαζόμενους έως και 5 μήνες για μεγάλο έργο στο Ντουμπάι - Διαβεβαιώσεις από την εταιρεία

Κατασκευαστική άφησε απλήρωτους Κύπριους εργαζόμενους έως και 5 μήνες για μεγάλο έργο στο Ντουμπάι - Διαβεβαιώσεις από την εταιρεία

Μετά από πληροφορίες που τέθηκαν υπόψιν του ThemaOnline, σε σχέση με γνωστή κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Ντουμπαί και άφησε απλήρωτους τους υπαλλήλους της έως και 5 μήνες, λήφθηκαν επίσημες διαβεβαιώσεις ότι «θα πληρωθούν όλοι οι υπάλληλοι».

Του Γιώργου Τάττη

Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα γνωστή (A&P Group of Companies) με μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες τόσο στην Κύπρο όσο και στις χώρες του Περσικού Κόλπου.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με αρμόδιο αξιωματούχο της εταιρείας, θέτοντας το πρόβλημα στο πλαίσιο του καλώς νοούμενου συμφέροντος του κοινωνικού συνόλου. Ειδικότερα σε μια περίοδο που η ανεργία αναμένεται να χτυπήσει… κόκκινα και το κράτος πασχίζει να διατηρήσει ακέραιες τις θέσεις εργασίας.

Θέτοντας υπόψιν του παράπονα που εκφράστηκαν με έντονο τρόπο για το γεγονός ότι κάποιοι παραμένουν απλήρωτοι για πέντε μήνες, το αρμόδιο αυτό άτομο επιβεβαίωσε ότι όντως «υπάρχει πρόβλημα στις πληρωμές, λόγω προβλημάτων ρευστότητας, που προκύπτουν από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στο Ντουμπαί και την κρίση του covid-19».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι όλες οι εταιρείες στο Ντουμπάι αντιμετωπίζουν πανομοιότυπα ζητήματα, επισημαίνοντας ότι προβλήματα αντιμετωπίζουν και επιχειρήσεις στην Κύπρο. Εντούτοις, διαβεβαίωσε ότι με λίγη υπομονή «θα πληρωθούν όλοι οι υπάλληλοι, στους επόμενους 3-4 μήνες».

Όπως πρόσθεσε, ανάλογη απάντηση έχει δοθεί και στους ίδιους τους εργαζόμενους γραπτώς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top