ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δυο νεαροί που προσπάθησαν να παραβιάσουν παγκάρι

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δυο νεαροί που προσπάθησαν να παραβιάσουν παγκάρι

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020 ξεκινά η ακροαματική διαδικασία των δύο εικοσάχρονων νεαρών που έχουν συλληφθεί για διερευνώμενη απόπειρας κλοπής από παγκάρι εκκλησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Επαρχία Πάφου, συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, 20χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, παράνομης εισόδου σε περιουσία, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 5 του περασμένου Ιουνίου, γύρω στις 3.00 το απόγευμα, όταν δύο πρόσωπα εισήλθαν σε παρεκκλήσι στην περιοχή Γεροσκήπου και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν το παγκάρι.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα χθες Τρίτη, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ – Πάφου.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και ο δεύτερος ύποπτος, επίσης ηλικίας 20 χρόνων, εναντίον του οποίου καταχωρήθηκε η υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για εκδίκαση.

Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι αφού παρέλαβαν το κατηγορητήριο και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 18.9.2020 

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top