SUMMER: Κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστές τους Ευθύμη Ζησάκη και Χρύσα Παπαλελούδη

SUMMER: Κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστές τους Ευθύμη Ζησάκη και Χρύσα Παπαλελούδη

“Summer”. Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ κάνει δυναμική πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα, στις 16:50, με πολύ όρεξη για παιχνίδι, με νέο αέρα και νέα πρόσωπα που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι!   

Οι παρουσιαστές  Ευθύμης Ζησάκης, ηθοποιός, και Χρύσα Παπαλελούδη θα μας ξεναγήσουν σε πολλά από τα ξενοδοχεία της Κύπρου, σε μία εκπομπή ποικίλης θεματολογίας, με καλεσμένους από το νησί μας αλλά και από το εξωτερικό, πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ, μόδα, τραγούδι και μπόλικο χορό.

Μαζί τους θα είναι και η δημοσιογράφος Βαλεντίνα Νικολάου η οποία έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Τα απογεύματα μας αλλάζουν, γεμίζουν χρώμα, χαρά και δροσιά!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE