Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές!

Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές!

To Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιo άναψε το πράσινο φως για τη διατήρηση των πέντε αλλαγών, κάτι πάντως που θα αποφασίσει κάθε Ομοσπονδία ξεχωριστά.

Ο κορονοϊός δυστυχώς παραμένει στη ζωή μας και οι ισχυροί του ποδοσφαίρου πήραν σοβαρά μέτρα, ώστε να προφυλάξουν το προϊόν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Οι πέντε αλλαγές παικτών στη διάρκεια ενός ματς ήταν ένα από αυτά, ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί. Παράλληλα, είναι πιθανό να συνεχιστεί αυτό το μέτρο και την επόμενη σεζόν. Ειδικότερα, το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιo (ΙFAB) πήρε την απόφαση να έχει και το 2021 ο προπονητής την επιλογή να προχωρήσει σε πέντε αλλαγές. Βέβαια, η κάθε Ομοσπονδία είναι ελεύθερη να πάρει τη δική της απόφαση και τον επόμενο μήνα αναμένονται οι απαντήσεις.

gazzetta.gr

The post Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Σε συνοριακές διαφορές φέρεται να οφείλεται η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου με θύμα 41χρονο και φερόμενο δράστη 55χρονο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE