Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές!

Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές!

To Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιo άναψε το πράσινο φως για τη διατήρηση των πέντε αλλαγών, κάτι πάντως που θα αποφασίσει κάθε Ομοσπονδία ξεχωριστά.

Ο κορονοϊός δυστυχώς παραμένει στη ζωή μας και οι ισχυροί του ποδοσφαίρου πήραν σοβαρά μέτρα, ώστε να προφυλάξουν το προϊόν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Οι πέντε αλλαγές παικτών στη διάρκεια ενός ματς ήταν ένα από αυτά, ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί. Παράλληλα, είναι πιθανό να συνεχιστεί αυτό το μέτρο και την επόμενη σεζόν. Ειδικότερα, το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιo (ΙFAB) πήρε την απόφαση να έχει και το 2021 ο προπονητής την επιλογή να προχωρήσει σε πέντε αλλαγές. Βέβαια, η κάθε Ομοσπονδία είναι ελεύθερη να πάρει τη δική της απόφαση και τον επόμενο μήνα αναμένονται οι απαντήσεις.

gazzetta.gr

The post Κορονοϊός-Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΦΑΣΗ και για το 2021 με τις 5 αλλαγές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE