Προτελευταία στις Πλάτρες για Απόλλων – Όλοι κανονικά, πλην του Χάμπου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προτελευταία στις Πλάτρες για Απόλλων – Όλοι κανονικά, πλην του Χάμπου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την απογευματινή και πρότελευταία προπόνηση στις Πλάτρες.

Αναλυτικά:

Την προτελευταία της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Πλατρών πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (15/07) η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή προπονήθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Χάμπου Κυριάκου ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο ακολουθεί.

Τελευταία προπόνηση στις Πλάτρες θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (16/07).

The post Προτελευταία στις Πλάτρες για Απόλλων – Όλοι κανονικά, πλην του Χάμπου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE