ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο γυναίκες για διάρρηξη κατοικίας

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο γυναίκες για διάρρηξη κατοικίας

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας, κλοπή και κακόβουλη ζημιά διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τη σύλληψη δύο προσώπων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 74χρονη συνταξιούχος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι στην κατοικία της που βρίσκεται στην Πάφο φέρεται να εισήλθαν άγνωστα άτομα και απέσπασαν διάφορες οικιακές συσκευές και αντικείμενα συνολικής αξίας 470 ευρώ.

Επίσης από την αποθήκη της ίδιας κατοικίας κλάπησαν διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας 1.755 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αξιοποιώντας και αξιολογώντας κάποιες πληροφορίες που κατείχαν οδηγήθηκαν στην έκδοση δύο ενταλμάτων συλλήψεων εναντίον δύο γυναικών, μόνιμων κατοίκων Πάφου, ηλικίας 46 και 35 ετών.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία οι δύο γυναίκες εθεάθησαν να αποσπούν αντικείμενα από την κατοικία της παραπονούμενης.

Οι δύο γυναίκες συνήφθησαν στις 08:30, τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίνονται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE