ΕΛΛΑΔΑ: Πυρκαγιά στο Λαύριο - Απομάκρυνση κατοίκων

ΕΛΛΑΔΑ: Πυρκαγιά στο Λαύριο - Απομάκρυνση κατοίκων

Πυρκαγιά στο Λαύριο, απομάκρυνση κατοίκων προληπτικά εισηγήθηκε η Πυροσβεστική.


Απομάκρυνση κατοίκων για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λαύριο, κοντά στην Αθήνα, εισηγήθηκε η Πυροσβεστική σε τέσσερις περιοχές και ειδικότερα στην Αγριλέζα, την Καμάριζα, τον Άγιο Γεράσιμο και το Σούνιο.

Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα- Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Αυτή την ώρα επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.