ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13/7/2020, σε εστιατόριο στη Λευκωσία.

 

Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222/31 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE