ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13/7/2020, σε εστιατόριο στη Λευκωσία.

 

Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222/31 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE