ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13/7/2020, σε εστιατόριο στη Λευκωσία.

 

Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222/31 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE