ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αβέρωφ με Υφυπουργό Ναυτιλίας: 'Οι θέσεις του ΔΗΣΥ συμπλέουν με τις θέσεις του Υφυπουργείου'

Συνάντηση Αβέρωφ με Υφυπουργό Ναυτιλίας: 'Οι θέσεις του ΔΗΣΥ συμπλέουν με τις θέσεις του Υφυπουργείου'

Συνάντηση στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη είχε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Αντιπρόεδρο και Βουλευτή κ. Ευθύμιο Δίπλαρο και τους Συμβούλους του Δημοκρατικού Συναγερμού για θέματα Ναυτιλίας, Captain Eugen-Henning Adami και κ. Άγγελο Μενελάου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπου ανταλλάξαμε απόψεις για τα θέματα εμπορικής ναυτιλίας και ολοκληρωμένης θαλάσσιας πολιτικής που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υφυπουργείου. Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα ότι οι θέσεις, οι στοχεύσεις και το όραμα του Δημοκρατικού Συναγερμού τόσο για εμπορική ναυτιλία όσο και τη θαλάσσια ανάπτυξη του τόπου μας, συμπλέουν με τις θέσεις του υφυπουργείου και τις δικές μου επιδιώξεις. Έχουμε τονίσει και υπογραμμίσει ότι ο στόχος για ανάπτυξη της εμπορικής ναυτιλίας της Κύπρου είναι αδιαπραγμάτευτος και ευελπιστώ ότι το επόμενο διάστημα με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εξαγγείλουμε, θα δούμε βοήθεια και αρωγή και στήριξη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Προσβλέπω σε μια ιδιαίτερα αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό».

Από την πλευρά του ο κ. Δίπλαρος τόνισε τα εξής:

«Και εμείς με τη σειρά μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός θέλουμε να συγχαρούμε τον φίλο Βασίλη Δημητριάδη για την ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση όπου ο αγαπητός Υφυπουργός, μας ανέλυσε το όραμα και τις προτεραιότητες του όσο αφορά τον τομέα της Ναυτιλίας ο οποίος είναι προτεραιότητα και του Δημοκρατικού Συναγερμού. Έχουμε εκφράσει, από τον Πρόεδρο, τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών της Βουλής του Δημοκρατικού Συναγερμού, τον Κοινοβουλευτικό μας Εκπρόσωπο, την πλήρη υποστήριξη σ’ αυτό το πρόγραμμα, σ’ αυτό το όραμα του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας. Θέλουμε να τον συγχαρούμε γι’ άλλη μια φορά για την ανάληψη των καθηκόντων του όπως επίσης να συγχαρούμε και για το έργο που έχει επιτελέσει η προκάτοχός του η κ. Νατάσα Πηλείδου. Έχουμε ψηλά στις προτεραιότητές μας τη ναυτιλία που δίνει στην οικονομία του τόπου και προσφέρει σε τεράστιο βαθμό. Έχουμε αναλύσει όσο αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση που είναι κι αυτή προτεραιότητα και του Υφυπουργείου Ναυτιλίας αλλά είναι και πρόταση του Δημοκρατικού Συναγερμού, και εκείνο το οποίο μπορούμε και σήμερα να διαβεβαιώσουμε είναι ότι και ως κυβερνών κόμμα θα είμαστε δίπλα στις προσπάθειες και του Υφυπουργού Ναυτιλίας και των συνεργατών του, μέσα από μια αγαστή συνεργασία να πετύχουμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε για το καλό της πατρίδας μας. και πάλι σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top