ΔΙΕΘΝΗ

Μέρκελ: Ακόμα μεγάλες οι διαφορές, πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά μας

Μέρκελ: Ακόμα μεγάλες οι διαφορές, πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά μας

Ακόμα μεγάλες οι διαφορές, πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά μας αναφέρει η Άγκελα Μέρκελ.

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, τόνισε, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, την κρισιμότητα του Συμβουλίου και σημείωσε ότι "οι διαφορές είναι ακόμα πολύ πολύ μεγάλες, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές" και έχουμε "πολύ πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά μας", προτρέποντας σε συμβιβασμό στη βάση της πρότασης Μισέλ, και την προεργασία Γαλλίας και Γερμανίας.

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό συμβούλιο για την Ευρώπη και τα Κράτη" και "το Βέλγιο είναι πλήρως ικανοποιημένο από την πρόταση Μισέλ", δήλωσε από πλευράς της η Σοφί Βιλμές, Πρωθυπουργός του Βελγίου.

Και ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, έκανε λόγο για ένα "εξαιρετικά σημαντικό συμβούλιο", δίνοντας έμφαση στο "ΠΔΠ που είναι σημαντικό για όλους την ΚΑΠ και την πολιτική συνοχή". "Παρά τις διαφορές μας ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε", τόνισε.

Ο Μισέλ Μαρτίν, Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, δήλωσε ότι πρέπει "να στείλουμε το μήνυμα στους πολίτες ότι έχουμε τα μέσα να απαντήσουμε στην κρίση", σημειώνοντας την ΚΑΠ, την πράσινη συμφωνία και "μια δίκαιη και ισορροπημένη συμφωνία για το ταμείο ανάκαμψης".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top